شرکت طعم و رنگ فریر

شرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر فعالیت خود را از سال ۱۳۸۸ با هدف تولید رنگیزههای طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی برای اولین بار در کشور آغاز نموده است. پس از سه سال تحقیقات مداوم توسط محققین و کارشناسان مجرب خود در صنایع غذایی کشور در سال ۱۳۹۱ در شهرک علمی تحقیقاتی مستقر گردید و موفق به تولید اولین رنگ خوراکی مقاوم به حرارت و pH اسیدی در کشور شد. بعد از ثبت این موفقیت اقدام به تحقیق در زمینه طعمهای خوراکی و رابطه مستقیم طعم و رنگ در صنعت غذا نمود که در راستای سیاستهای شرکت، مرکز تحقیقاتی جهت ایجاد تعامل بین دانشگاه و صنعت متشکل از صاحبان حرفه صنایع غذایی ونخبگان این صنعت نیز ایجاد گردید.
- فعالیت های علمی شرکت طعم و رنگ فریر
- راه اندازی دپارتمان صنایع غذایی فریر راه اندازی کلینیک بزرگ صنایع غذایی ایران
- برگزاری تورهای آموزشی صنایع غذایی
- مشاوره امور تحقیقاتی و پژوهشی
- برگزاری دوره های آموزشی جهت پرسنل تولید، کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
- مشاوره ثبت اختراع محصول، فرآیند، دستگاه جدید و…پیاده سازی انواع استانداردهای بین المللی و اخذ گواهینامه های ( ISO ۹۰۰۱،ISO ۲۲۰۰۰، HACCP) و ...
محصولات و فناوری ها
رنگهای خوراکی فریر
طعم دهندههای پودر خوراکی طبیعی
