شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مجموعه‌ای امیدآفرین و نیازمند توجه بیشتر

ایرنا - رئیس هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران استان اصفهان با اشاره به تخصص‌‌گرایی در شهرک علمی و تحقیقاتی و در پی آن امیدآفرینی در این مجموعه، خواستار توجه و حمایت بیشتر از فعالان این حوزه شد.

به گزارش ایرنا، فرید نجات‌بخش عصر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در مجتمع مطبوعاتی اصفهان افزود: براین اساس باید صدای بخش خصوصی در فرآیندهای تصمیم‌گیری شنیده شود.

وی اظهار داشت: یکی از مطالبات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان اصفهان، اصلاح فرآیندها و شاخص‌های انتصاب مدیران در شهرک علمی و تحقیقاتی است.

رئیس هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران اصفهان افزود: یکی از چالش‌های پیش‌روی فعالان این بخش، تصمیمات در تغییر رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است با وجود اینکه تنها هشت ماه از مسئولیت وی در این سمت می‌گذرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به‌تازگی با صدور حکمی، سید مهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان» منصوب کرد.

نجات بخش افزود: این در حالیست که مدیریت کمتر از یکسال «سیدمهدی ابطحی» در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، نقطه‌ عطفی در تاریخ شهرک بوده است.

وی خاطر نشان کرد: وی با شناخت دقیق از مسائل شرکت‌ها، روحیه‌ تعامل‌گر، رویکرد عملیاتی و نگاه تحولی، روندی تازه و امیدآفرین را در این مجموعه بنا نهاد.

مدیرعامل چند شرکت دانش‌بنیان در اصفهان افزود: نتیجه‌ این مدیریت، رضایت کم‌سابقه‌ جامعه فناور، آغاز طرح‌های کلیدی و بازگشت اعتماد به فرآیندهای حاکمیتی در حوزه فناوری بود.

وی افزود: اکنون، خبر تغییر قریب‌الوقوع مدیریت شهرک در پی صدور حکم سرپرستی دانشگاه صنعتی برای ابطحی، موجی از نگرانی و ناامیدی در میان صدها شرکت فعال در مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی را موجب شده است.

نجات‌بخش تصریح کرد: شرکت‌های فعال در شهرک، این تصمیم را غیرقابل توجیه، مغایر با منافع زیست‌بوم فناوری و مبتنی برنادیده‌گرفتن نظر اصلی‌ترین ذی‌نفعان این زیست‌بوم می‌دانند.

وی یادآور شد: همچنین شرط محدود کننده عضویت در هیات علمی دانشگاه صنعتی برای تصدی ریاست شهرک، سال‌هاست که موجب محروم‌سازی این نهاد مهم از مدیران شایسته و مستقل شده است.

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان و فناوران اصفهان افزود: در این مجموعه علمی، فناورانه و تجاری در مدت هفت سال گذشته، چهار فرد، سکان‌دار بوده‌اند که بیش از هر چیز نیازمند ثبات مدیریتی، استقلال ساختاری و تداوم مسیر تحول است.

نجات‌بخش افزود: این خواسته، فقط دفاع از یک فرد نیست، بلکه دفاع از امیدی است که به‌ زحمت در شهرک زنده شده است.

به گزارش ایرنا، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ به‌طور جدی با راه‌اندازی نخستین مرکز رشد آغاز کرد.

اصفهان به‌عنوان استان پیشرو در راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که نخستین زمینه‌های رسمی شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش‌ بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.

سه پارک علم و فناوری، بیش از ۱۰ مرکز رشد فناوری و بیش از ۷۶۰ شرکت دانش بنیان در این استان فعالیت دارد.


اطلاعات تماس انجمن دانش بنیان

آدرس: اصفهان، بلوار دانشگاه صنعتی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، خیابان 12، ساختمان فراتحقیق، طبقه همکف

تلفن تماس: 03133932133

فکس : ۰۲۱۴۱۴۲۵۵۵۵ داخلی ۳۸۵۷۹

شماره همراه: 09134046840

ایمیل: info@isfahan.tech

انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان

انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان به عنوان تشکلی از فعالان اقتصادی حوزه فناوری، براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاسیس و به ثبت رسیده است.