برگزاری مجمع عمومی بهطور فوقالعاده انجمن شرکتهای دانشبنیان استاناصفهان
چهارمین مجمع عمومی سالیانه انجمن شرکتهای دانشبنیان استاناصفهان برگزار شد.
بهگزارش دبیرخانه انجمن شرکتهای دانشبنیان استاناصفهان، مجمع عمومی بهطور فوقالعاده سال ۱۴۰۰ انجمن، عصر پنجشنبه ۱۳ آبانماه در محل سالن همایشهای بینالمللی اتاق بازرگانی اصفهان با حضور اعضا برگزار شد.
آغاز برنامه مجمع ۱۴۰۰ انجمن شرکتهای دانشبنیان استاناصفهان با سخنرانی افشین کلاهی رییس مجمع تشکلهای اتاق ایران بود که بهصورت برخط ایراد شد.
افشین کلاهی رئیس هیاتمدیره مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران، در این مجمع اظهار داشت: مجمع تشکلهای دانشبنیان بهعنوان تشکل بالادستی انجمنهای شرکتهای دانشبنیان و تشکلهای تخصصی دانشبنیان تلاش دارد به امر سیاستگذاری و تسهیلگری بپردازد و به فعالان این حوزه مشاوره ارایه دهد.
وی با اشاره به دنبال کردن سه سیاست کلی از سوی مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران افزود: این سیاستها شامل تلاش برای حضور شرکتهای دانشبنیان در زنجیره ارزش در ایران و جهان، نفوذ فناوری در شرکتهای بزرگ و تعامل مناسب آنها با شرکتهای دانشبنیان و همچنین دنبال کردن مباحث تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم است که به نوعی مکمل یکدیگر هستند. خوشبختانه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در اجرای این سیاستها با ما همراه هستند.
رییس کمیسیون کسبوکارهای دانشبنیان اتاق ایران ادامه داد: اتاق بازرگانی نیز بستر مناسبی برای پیگیری این سیاستها است تا به شرکتهای دانشبنیان کمک کند به جایگاه اصلی خود در بازارهای ملی و بینالمللی دست یابند.
در این جلسه مسعود باطنی رییس هیاتمدیره انجمن، ضمن ارایه گزارش عملکرد سالانه انجمن گفت: ایجاد ساز و کار موثر، پایدار و بهروز برای تمرکز و هدایت اراده فنآفرینان در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان را ماموریت انجمن و چشمانداز انجمن را تشکلی مطرح و تاثیرگذار در اقتصاد دانشبنیان کشور برای دستیابی به اهداف بالادستی کشور در بخش اقتصاد دانشبنیان عنوان کرد.
همچنین مسعود باطنی رئیس هیئتمدیره انجمن شرکتهای دانشبنیان استان اصفهان با بیان اینکه این انجمن در سال ۹۷ تأسیس شد، گفت: خوشبختانه لوگوی انجمن حدود چهار ماه پیش ثبت شد.
باطنی تعداد جلسات هیاتمدیره را ۴۲ جلسه در ۹۱ هفته کاری وبا ۹۳ درصد حضور اعضا در جلسات و ۷ درصد غیبت در جلسات مطرح کرد.
وی با بیان اینکه تمام فعالیتهای انجمن سه محور اصلی دارد، ادامه داد: نخست اینکه باید پیگیر اجرا و بهبود قوانین حمایت از شرکتهای دانشبنیان باشیم. دومین محور فعالیتهای انجمن توانمندسازی اعضا در حوزه مدیریت است و در سومین محور نیز تلاش میکنیم شرکتهای دانشبنیان کوچک را به رهبران بازار در حوزه تخصصی خود معرفی کنیم تا بتوانند به توسعه بازار خود بپردازند.
باطنی ادامه داد: قرار است با تدوین برنامهای استراتژیک این محورها را به صورت روشنتر دنبال کنیم. در این برنامه استراتژیک، مأموریت ما ایجاد سازوکار کارآمد، موثر، پایدار و بهروز برای تمرکز و هدایت اراده فنآفرینان در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان است تا تشکلی مطرح و تأثیرگذار در عرصه اقتصاد دانشبنیان برای دستیابی به اهداف بالادستی کشور در این حوزه باشیم.
رییس هیاتمدیره انجمن شرکتهای دانشبنیان استان گفت: کمک به توسعه بازار اعضا با تشکیل کمیتههای گوناگون از جمله کمیتههای شیمی و پلیمر، سلامت، صنعت ساختمان، نفت، گاز و پتروشیمی، آیسیتی، فولاد، دام، طیور و آبزیان، انرژی و محیط زیست و ساخت و تولید یکی از راهکارهای ما بود. بهمنظور بهبود مدیریت این کمیتهها دستورالعملی تدوین و کمیتهای راهبردی برای نظارت بر کیفیت کار کمیتهها ایجاد شد.
وی با اشاره به تصویب چارت جدید انجمن شرکتهای دانشبنیان استان در دوره جدید و برگزاری دورههای آموزشی ورود به بورس و فرابورس و مدیرعاملی شرکتهای کوچک دانشبنیان خاطرنشان کرد: به دلیل وجود موسسات فعال در اصفهان و ایران بهطور گسترده به حوزه آموزش ورود نکردیم، اما دورهها و کارگاههایی برگزار کردیم که کمتر در کشور برگزار میشود.